Internationella kvinnodagen

I tisdags var det ju internationella kvinnodagen. I Tranemo fanns det ingen tradition att manifestera denna dag, men några fantastiskt entusiastiska kvinnor drog igång på facebook. Fick ett enormt gensvar och över 300 kvinnor anmälde sej och ville delta i denna kväll. Helt otroligt!!!
På programmet denna dag stod stafettföreläsning där helt vanligt och ovanliga kvinnor deltog och föreläste. Först upp på scen var en dansgrupp som Mia jobbat med och som var jättemodiga när de tog scenen i besittning.
Sverige roligaste kassörska som jobbar i mataffär i Tranemo berättade om sitt jobb och efter det är jag nästan beredd att byta affär :)
Mia berättade om att föda barn i hemmet, det hade hon erfarenhet av. Sandra kåserade om hur hormonerna har påverkat hennes liv från barndomen till mogen ålder. Tranemo kommuns nya kommunchef Britt-Marie Börjesson presenterade sej. Maria sjöng två sånger av Marie Bergman. Caroline, som bl a har tagit sej rollen som mäklare i Uddebo, visade vart man kan nå med stark tro på sej själv och ett engagemang, för hennes del framför allt miljöengagemang.
"Vi som var med" hoppas att det blir ett årligen återkommande arrangemang.

Kommentarer
Postat av: Elin

Kul grej! Du kunde ju forelast du med. Du har mycket erfarenhet med kvinnor i nod till exempel!

2011-03-10 @ 15:59:53
Postat av: Pc

...eller om att köpa mc utan större erfarenhet än en moppetur i ungdomen på ettans växel...

2011-03-10 @ 18:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0