Nu ...

... går det bra att ringa till mej på min fasta telefon igen. Kenneth har fixat det i dag, och den här gången kopplade han ihop rätt snören :)

Fast nu har jag inget internet ...  

Ska återuppta kontakten med Tele2 och deras kundtjänst/tekniska support i morron.

Kryss

Man kan se vilka personer som fått kryss på valsedeln. Jag hade fått 10 kryss! Visste jag bara vilka det var skulle jag skriva och tacka! :)

TiotusenJag looovar att du kommer att vinna nästa gång vi spelar. Snälla, kom igen nu!!
- Vem det var som vann? Hanna, förstås!

Snart telefon igen

Nu har Tele2 och jag äntligen gjort en överenskommelse. Den går ut på

1. Jag behöver inte betala för att få tillbaka min analoga telefonlinje (kallas också att portera tillbaka), Tele2 bjuder dessutom på avgiften för porteringen, eftersom de inte längre kan leverera bredbandstelefoni.

2. Att både Tele2 och jag har samma uppfattning om var jag bor, dvs att Dalstorp-Kärr är detsamma som Kärr-Dalstorp, fast i omvänd ordning så att säga.

Vad vi inte är överens om däremot, är att det kommer att ta upp till 30 dagar att portera tillbaka telefonen. Här är det dock Tele2 som har tolkningsföreträde, det är bara att finna sej i.

Sen har jag en överraskning till Tele2 - jag kommer nämligen att säga upp abonnemanget så fort jag kan ringa på min telefon igen. Nån som kan rekommendera ett bra och pålitligt telefonbolag?

Så, mina vänner, fram i början av oktober går det eventuellt att ringa på min fasta telefon igen. Ett tag i alla fall ....

RSS 2.0