Oktoberfrost

Naturens utsmyckning, varje morgon nytt mönster.
Torsdag 21 oktober

Jaha ja, i dag ska jag åka till Ullared, och besöka GeKås. Det är Kommunal i Tranemo som har förlagt sitt medlemsmöte till en bussresa just till Ullared. Så på vägen ner ska vi diskutera framtida verksamhet för sektionen, sen shoppa loss på GeKås. Själv tänker jag se om jag hittar nåt spel (så att min familj har nåt att göra när dom kommer hit i jul och jag jobbar) och kanske ett pussel (eftersom jag gett bort dom gamla).

Nu är det kallt!

Tre mornar på raken nu har jag varit tvungen att skrapa vindrutan på bilen. Och det är verkligen inget nöje. Inte tar jag med det i räkningen när jag planerar morgonen heller, så det har blivit lite bråttom iväg till jobbet. Så nu är det väl dags att ta fram bilens överdrag, även kallat mössa.

Förra veckan var det prisutdelning i den fototävling som Tranemokommun och STT har anordnat i sommar. Tre kategorier - vatten, barn och relationer, tre pris i varje kategori. Av 271 inskickade bidrag valde juryn ut mitt bidrag som tredje prisi kategorin vatten! Tyvärr kunde jag inte själv hämta priset eftersom jag jobbade, så sonen åkte och hämtade det åt mej. Det var ju han som var med på bilden, så det passade ju att han representerade vid prisutdelningen. Bilder från detta event finns att skåda på http://www.tranemo.se/


 

Alla bilder som premierades kan man se på http://www.stthuset.com/ senaste tidningen (v 40).Jag fick en kommentar ...

... på mitt förra inlägg.

"
Postat av: Tele2

Hej,

Vi på Tele2 hoppas att du nu fått igång ditt internet igen. Skulle du fortfarande behöva hjälp i ärendet får du gärna maila mig dina kunduppgifter samt information om vad det är som går fel, så återkommer jag till dig så fort som möjligt.

Med vänliga hälsningar

Ida Jönsson, Tele2

2010-10-01 @ 18:18:48 "

---

om dte verkligen är från Tele2 undrar jag hur dom tänkt att jag ska kunna maila om jag fortfarande har problem med internet!

Tillgång till mailfunktion förutsätter tillgång till internet, i alla fall i min otekniska värld.

Och jag har inte tillgång till internet än, tidigast på onsdag enligt kundtjänst på Tele2.

Fortsättning följer...

RSS 2.0