The Eden Project

Sa, nu ar allt klart for att aka till Cornwall och Eden Project i morron. Vi bestamde oss for att gora en dagstur, aven om det ar en lang vag att aka over dagen.
I dag har Elin och jag varit i Oxford och shoppat. I alla fall forsokt att shoppa. Jag tog med sisadar nio plagg till provhytten, provade alla och hangde tillbaka dem sen. Till nasta affar, gjorde likadant, fast jag kopte en tunika. Ok, till slut hade jag nog shoppat tillrackligt i alla fall, och vi tog bussen/bilen hem igen.
Sen har Elin och de andra tagit in det sista av hoet, det sags att det ska bli regn i morron, och da ville Richard ha in hoet innan dess.

Sondag

Sa har jag da landat i London. Det var en fantastisk inflygning over staden, man sag Themsen, London Eye, Big Ben och andra sevardheter, som jag forhoppningsvis i dag ska fa se mer av. Tog mej fran Heathrow till Oxford pa egen hand med buss. Ganska enkelt, gick pa bussen, betalade och klev av vid forsta hallplatsen :)
Sen hade jag ju angett fel ankomsttid till Oxford till Elin, det ar inte helt enkelt detta med annan tidszon, automatisk tidszon i mobilen och egen tidsuppfattning, det stamde inte riktigt. Darfor fick jag vanta en timma pa hallplatsen i Oxford och vanta pa Elin. Men vad gjorde det?
I dag tar vi bussen till London for att turista. Det var langesen jag var i London, sa det ska bli kul att aterupptacka den staden.

Nu är det nära...

På fredag åker jag till Oxford och hälsar på igen. Den här gången är det meningen att vi ska besöka http://www.edenproject.com/ i Cornwall, något som jag sett fram emot ända sej jag såg ett TV-program om det för några år sen. Kanske det blir lite London också, vem vet. Eller så sparar jag det till nästa gång.
Här orkar termometern knappt visa över 18 grader, men i England är det i dag 25 grader, och varmare lär det bli.
Så jag lämnar tjocktröjan hemma ...


Tänk vad man kan hitta ...

... om man bara ser sej om kring lite :)

Nu har jag varit ute ...

... och fotat lite igenTusenskönor i gräsmattan


Lava på en sten

Vid bäcken

Granskott och nån sorts mössa till skottet

Sommaraktivitet

Jaha, så har jag påbörjat sommarens huvudaktivitet - måla huset utvändigt. Även om det inte är ett stor hus, är det väldigt mycket väggar. Jag började lite smått med staketet på verandan. 30 spjälor som vardera har 4 sidor + botten. Och dom ska målas 2 gånger. Färgen tog slut innan jag var klar med första målningen, så jag fick göra ett uppehåll för att skaffa ny färg. Men eftersom klockan var över 18 och färgaffären stängt, tog jag lite ledigt i går kväll. Men i dag (eller möjligtvis i morron) sätter jag fart igen med nyhandlad färg och ny energi.

Rödfärgen ska väl gå an, men värre blir det med vindskivorna som är så högt upp. Vem i hela världen har bestämt att vindskivorna ska sitta ända uppe vid taket? Det kan bara vara Jan Björklund som lägger fram ett sånt förslag. Vi måste hjälpas åt att ändra på det till hösten.

Men till dess vet i alla fall jag vad jag har att göra!

RSS 2.0