Landvetter flygplats

Så var det dags för Hanna att resa till England. Fyra månader utan "Hej mamma!" i telefonen när hon är på väg till/från spårvagnen.
I två dagar vägde hon sin väska, varannan gång vägde den 21,3 kg eller nåt sånt, varannan gång 19,7 kg. Fram till 1 oktober får bagage inte väga mer än 20 kg på SAS. Efter detta datum är reglerna lite generösare. Men plocka i och stuva om, efter ett antal gånger, varav sista gången fem minuter innan vi åkte till flygplatsen, så var Hanna och väskan överens om innehållet.
En halvtimma efter planerad avfärd från Högsbo, dvs 5.25 i lördags morse åkte vi iväg genom ett nästan folktomt Göteborg. När vi passerade Götaplatsen var det några personer som var på väg till/från nånstans, för övrigt var det tomt.



Incheckningen på Landvetter gick snabbt, ingen övervikt på väskan.



"Frukost", sa Hanna. Café Göteborg låg nära till och vi tog varsin kaffe och macka.



Lite engelska pund är bra att ha när man kommer fram till Heathrow.



Så uppför rulltrappan för vidarebefordran till gaten.

Kommentarer
Postat av: calle

hela tiden skrivs nya kapitel i vår historia. hanna bidrar till en omväxlande historia. för sig själv och för oss andra. tar vara på möjligheter för att hon vill. hanna me´...

vi säger väl lycka till hanna

...och lite gäller det nog oss andra me´



fin bildserie med den lite oskarpa avslutningen

2010-08-29 @ 11:32:28
Postat av: Hanna

Mm, jag har låtit bli att flytta de senaste fyra åren men nu fick jag hjälp. Kanske för att jag väntat så länge. Jag tog chansen, Hanna me' det blir roligare så.

2010-08-29 @ 14:33:49
URL: http://tanthanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0